42. Konfrontacje – Ogólnopolski Konkurs Literacko - Fotograficzno – Plastyczny - Leszno 2023

Alan - Kronikarz
Posty w temacie: 1

42. Konfrontacje – Ogólnopolski Konkurs Literacko - Fotograficzno – Plastyczny - Leszno 2023

Post autor: Alan - Kronikarz » 02 maja 2025, 20:49

Dnia 9 grudnia 2023r. w leszczyńskim ratuszu odbył się finisaż 42 edycji Ogólnopolskiego Konkurs Literacko - Fotograficzno – Plastycznego pt. "Konfrontacje"
Bardzo miło mi poinformować, że moja praca pt. "ZŁOTA GODZINA I,II,III,IV" została nagrodzona II miejscem w kategorii plastycznej. Jest to dla mnie nie lada wydarzenie, ponieważ zajęcie tak wysokiej lokaty w konkursie, który posiada tak długą historię i tradycję jest czymś niezwykłym i życzę każdemu artyście, aby w swojej przygodzie ze sztuką choćby raz mógł doświadczyć tego uczucia.
Na samym wydarzeniu znalazło się wielu utalentowanych artystów, ale przede wszystkim niesamowitych ludzi, dla których sztuka nie jest tylko pasją, ale i sposobem na życie.
Mam nadzieję, że nie był to mój ostatni występ na "Konfrontacjach" i będę mogła wziąć udział w przyszłorocznej 43 edycji.
ZŁOTA GODZINA (1).jpg
ZŁOTA GODZINA (4).jpg
ZŁOTA GODZINA (3).jpg
ZŁOTA GODZINA (2).jpg
KONFRONTACJE (1).jpg
KONFRONTACJE (1).jpg (22.25 KiB) Przejrzano 211 razy
KONFRONTACJE (5).jpg
KONFRONTACJE (4).jpg
KONFRONTACJE (3).jpg
KONFRONTACJE (2).jpg
Załączniki
KONFRONTACJE (6).jpg